0182 - 79 90 81

Vloerspecialist in Gouda nodig?

Vloer onderhoud Gouda

Als u wilt dat uw houten of parketvloer jarenlang meegaat, is het van belang dat u de vloer voorziet van regelmatig onderhoud. Heeft u hier zelf geen tijd voor? Of heeft u geen idee welke middelen het meest geschikt zijn voor uw vloer? Geef het onderhoud van uw vloer dan uit handen. Onze professionals komen graag bij u in Gouda of omstreken langs om de levensduur van uw vloer te verlengen en u te voorzien van handige tips op het gebied van vloeronderhoud.

Onderhoud vloeren: periodiek of eenmalig?

Als u te lang wacht met het onderhoud van uw vloer is de kans op beschadigingen die diep doordringen in uw vloer vele malen groter. Wij raden het u daarom aan om periodiek een vloerspecialist naar uw vloer te laten kijken. Deze is op de hoogte van de verschillende onderhoudsmogelijkheden en zorgt ervoor dat renovatie voorkomen wordt. Wij bieden u de mogelijkheid om een periodiek onderhoudscontract af te sluiten. U hoeft zelf niet meer in de gaten te houden wanneer de vloer onderhoud nodig heeft en uw vloer blijft op deze manier jarenlang in topconditie. Kiest u liever voor eenmalig onderhoud? Ook dan komen we graag bij u langs om vloeronderhoud op maat uit te voeren.

Ons werkgebied

Gouda, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Bodegraven, Nieuwkoop, Waddinxveen, Zoetermeer en omgeving.

Waarom Z.P. Vloeren?

  • Jarenlange ervaring
  • Vrijwel ieder type vloer
  • Vakkundig advies op maat

Maak een afspraak

Onze specialisten helpen u graag met uw vloer in Alphen aan den Rijn. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0182 - 79 90 81.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Vloer leggen
  • Houten vloeren
  • Vloerrenovatie
  • Vloeronderhoud
  • Traprenovatie

Werkgebied

Gouda, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Bodegraven, Nieuwkoop, Waddinxveen, Zoetermeer en omgeving.

Hoofdvestiging