0172 - 23 94 07

Nieuwe vloer laten leggen in Gouda?

Vloeronderhoud Gouda

Als u wilt dat uw houten of parketvloer jarenlang meegaat, is het van belang dat u de vloer voorziet van regelmatig onderhoud. Heeft u hier zelf geen tijd voor? Of heeft u geen idee welke middelen het meest geschikt zijn voor uw vloer? Geef het onderhoud van uw vloer dan uit handen. Onze professionals komen graag bij u in Gouda of omstreken langs om de levensduur van uw vloer te verlengen en u te voorzien van handige tips op het gebied van vloeronderhoud.

Vloeronderhoud Gouda periodiek & eenmalig

Als u te lang wacht met het onderhoud van uw vloer is de kans op beschadigingen die diep doordringen in uw vloer vele malen groter. Wij raden het u daarom aan om periodiek een vloerspecialist naar uw vloer te laten kijken. Deze is op de hoogte van de verschillende onderhoudsmogelijkheden en zorgt ervoor dat renovatie voorkomen wordt. Wij bieden u de mogelijkheid om een periodiek onderhoudscontract af te sluiten. U hoeft zelf niet meer in de gaten te houden wanneer de vloer onderhoud nodig heeft en uw vloer blijft op deze manier jarenlang in topconditie. Kiest u liever voor eenmalig onderhoud? Ook dan komen we graag bij u langs om vloeronderhoud op maat uit te voeren.

Montage MDF plinten

Z.P. Vloeren is tevens uw specialist in de montage van MDF plinten. MDF staat voor Medium Density Fibreboard. Dit zijn houtvezels die worden samengeperst tot panelen in diverse varianten. Wij staan garant voor moderne en authentieke MDF plinten in diverse soorten en maten. De voordelen van MDF plinten zitten onder meer in de vormvastheid, buigzaamheid en drukvastheid. Dit betekent dat ze langere tijd van zeer hoge kwaliteit blijven. Wij staan garant voor de hoogste kwaliteit in montage en afwerking, zonder gebruik te maken van spijkergaten; dit zorgt voor het mooiste resultaat.

Schakel Z.P. Vloeren in voor vloeronderhoud én de montage van MDF plinten. Bel ons op 0172 - 23 94 07 voor meer informatie of een afspraak.

 
 

Waarom Z.P. Vloeren?

  • Jarenlang ervaring
  • Vrijwel ieder type vloer
  • Vakkundig advies op maat

Een nieuwe vloer laten leggen?

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het leggen van alle soorten houten vloeren, kunststof, PVC, linoleum en marmoleum, maar ook voor het onderhoud van vele soorten vloeren.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Vloer leggen
  • Houten vloeren
  • Vloerrenovatie
  • Vloeronderhoud
  • Traprenovatie

Werkgebied

Gouda, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Bodegraven, Nieuwkoop, Waddinxveen, Zoetermeer en omgeving.

Hoofdvestiging