0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Gouda?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Gouda

Vloeronderhoud Gouda

Als u wilt dat uw houten of parketvloer jarenlang meegaat, is het van belang dat u de vloer voorziet van regelmatig onderhoud. Heeft u hier zelf geen tijd voor? Of heeft u geen idee welke middelen het meest geschikt zijn voor uw vloer? Geef het onderhoud van uw vloer dan uit handen. Onze professionals komen graag bij u in Gouda of omstreken langs om de levensduur van uw vloer te verlengen en u te voorzien van handige tips op het gebied van vloeronderhoud.

Vloeronderhoud Gouda periodiek & eenmalig

Als u te lang wacht met het onderhoud van uw vloer is de kans op beschadigingen die diep doordringen in uw vloer vele malen groter. Wij raden het u daarom aan om periodiek een vloerspecialist naar uw vloer te laten kijken. Deze is op de hoogte van de verschillende onderhoudsmogelijkheden en zorgt ervoor dat renovatie voorkomen wordt. Wij bieden u de mogelijkheid om een periodiek onderhoudscontract af te sluiten. U hoeft zelf niet meer in de gaten te houden wanneer de vloer onderhoud nodig heeft en uw vloer blijft op deze manier jarenlang in topconditie. Kiest u liever voor eenmalig onderhoud? Ook dan komen we graag bij u langs om vloeronderhoud op maat uit te voeren.

Montage MDF plinten

de door ons aangedragen professional is tevens uw specialist in de montage van MDF plinten. MDF staat voor Medium Density Fibreboard. Dit zijn houtvezels die worden samengeperst tot panelen in diverse varianten. Wij staan garant voor moderne en authentieke MDF plinten in diverse soorten en maten. De voordelen van MDF plinten zitten onder meer in de vormvastheid, buigzaamheid en drukvastheid. Dit betekent dat ze langere tijd van zeer hoge kwaliteit blijven. Wij staan garant voor de hoogste kwaliteit in montage en afwerking, zonder gebruik te maken van spijkergaten; dit zorgt voor het mooiste resultaat.

Schakel de door ons aangedragen professional in voor vloeronderhoud én de montage van MDF plinten. Bel ons op 0800 255 3733 voor meer informatie of een afspraak.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Gouda en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Gouda bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606