0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Gouda?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Gouda

Vloerrenovatie Gouda

Niet alleen voor het leggen van een nieuwe vloer bent u in Gouda bij onze experts aan het juiste adres. Ook als uw huidige vloer wilt laten onderhouden of zelfs wilt laten renoveren, zit u bij ons goed. Wij zorgen ervoor dat uw vloer weer jarenlang in optimale staat verkeerd, zonder het vervangen van uw volledige vloer.

Vloerrenovatie Gouda op maat

Liggen er planken los? Wilt u uw vloer nieuw leven inblazen? Of begint uw vloer slijtageplekken te vertonen? Dan heeft uw vloer renovatie nodig. Onze vakmannen komen graag bij u in Gouda langs om uw vloer te inspecteren. Aan de hand daarvan wordt een plan van aanpak gemaakt en zullen wij de vloer herstellen. Uiteraard nemen we dit plan met u door en vertellen we u meer over de verschillende mogelijkheden. Zo schakelt u ons onder andere in voor:

  • schuren;
  • lakken;
  • oliën;
  • borstel;
  • waxen;
  • vervanging en reparatie.

Vloerrenovatie Gouda voordelen

Het renoveren van een bestaande vloer is minder ingrijpend, minder kostbaar en minder tijdrovend dan het plaatsen van een nieuwe vloer. We zijn dan ook voorstander van een vloer opknappen, in plaats van een vloer vernieuwen. Zelfs de meest beschadigde vloeren hebben vaak nog perspectief voor de toekomst. Uw vloer weer een waardevolle toevoeging op uw interieur? Laat deze dan renoveren door onze vloerspecialist. Bel voor een afspraak of vrijblijvende offerte.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Gouda en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Gouda bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606