085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Gouda?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Gouda

Kunststof vloer

Wanneer u op zoek bent naar een kunststof vloer kiest u voor een vloer die geen naden of kieren toont, makkelijk schoon te houden is, geen vloeistoffen doorlaat en bovendien ook nog eens zeer goed te combineren is met vloerverwarming.

De meest bekende kunststof vloeren in de particuliere markt zijn de PVC en vinyl vloer. Zowel PVC als Vinyl is onderhoudsarm en je kunt met beide vloeren verschillende uitstralingen creëren. Het verschil zit hem in het leggen. PVC komt in stroken, eigenlijk net zoals een plank van een houten vloer. Vinyl komt vaak van een rol, welke gemiddeld vier meter breed zijn. Een mooi voorbeeld om het verschil duidelijk te maken is een kunststof visgraat vloer. Bij een vinyl vloer is dit patroon gedrukt op de rol. Bij PVC worden de stroken in visgraat gelegd.

In het bedrijfsleven kiest men ook vaak voor een kunststof vloer. Hierbij gaat het dan om een kunststof gietvloer. Deze vloeren bestaan uit meerdere componenten en hebben als bijkomend voordeel dat ze bestand zijn tegen zware belasting, ze resistent zijn tegen chemicaliën en antistatische eigenschappen hebben. Zo kan er gekozen worden voor een PMMA-vloer, welke na twee uur weer volledig bruikbaar is. Op deze manier ontstaat er voor uw bedrijf minimaal oponthoud. Andere keuzes zijn bijvoorbeeld een epoxy gietvloer en een PU gietvloer. Een epoxy gietvloer bestaat uit twee componenten en is na uitharden twee keer harder dan beton! Een PU Gietvloer is daarentegen licht elastisch, waardoor de vloer niet keihard wordt en warm aanvoelt.

Kunststof vloer leggen

Wilt u weten wat voor kunststof vloer we in uw woning of bedrijfspand kunnen leggen? Bel dan naar 085 - 106 1600. Weet u al welk type vloer u wilt toepassen in uw pand, dan kunt u via de contactpagina een offerte aanvragen of direct een afspraak maken.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Gouda bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606