0172 - 23 94 07

Nieuwe vloer laten leggen in Gouda?

Traprenovatie Gouda

Bent u op zoek naar traprenovatie in Gouda, dan zit u goed bij Z.P. Vloeren. Is de huidige bekleding van de trap versleten of heeft u ideeën om omtrent uw huidige trap nieuwe elementen toe te laten passen? Renovatie maakt het mogelijk! Net als bij de vloer, is ook de trap onderhevig aan slijtage. Zo verkleuren de treden, zorgt slijtage voor stroefheid en is één en ander niet meer naar wens geïnstalleerd. Traprenovatie is een allround service waarbij alle onderdelen van uw trap vernieuwd worden, zodat deze weer een frisse uitstraling en stijl krijgt. Hoe dat eruit ziet? Dat bepaalt u helemaal zelf!

Traprenovatie van de oude trap

Een trap wordt in principe dagelijks gebruikt en is hierdoor onderhevig aan slijtage. Hierdoor verliezen traptreden hun vertrouwde beschermlaag en lak. Individuele treden opschuren en aflakken is nog wel te doen, maar dit zorgt in de regel voor verschil in kleur en kwaliteit. Een interessante optie is daardoor om de trap te voorzien van een volledig nieuwe look. Bij Z.P. Vloeren maken we steeds vaker gebruik van overzettreden. Hierbij worden dunne planken parket of laminaat over de bestaande traptreden geplaatst. Ook repareren we beschadigde treden. Zo hoeft u niet te kiezen voor een volledig nieuwe trap, maar voor een voordelige en vakkundige traprenovatie.

Van open naar gesloten trap: Voordelen

Een open trap oogt heel ruimtelijk en is daarom zeer in trek. Open trappen hebben echter ook een keerzijde; zo zorgt de opbouw van deze trappen voor warmteverlies naar boven en is de combinatie kleine kinderen en een open trap niet zonder risico’s. Bij veel bestaande open trappen is het daarom mogelijk om de trap ‘gesloten’ te maken. Binnen dit principe worden de ruimtes tussen treden effectief gedicht. Hierdoor krijgt u tevens meer mogelijkheden in de bekleding van de trap, bijvoorbeeld in kleur en afdekking. Wist u overigens dat een dichte trap ook resulteert in geluiddemping? Zo hoort u niet meer elke beweging van de open trap; een gesloten trap resulteert in meer wooncomfort.

Traprenovatie Gouda laten uitvoeren

Met een duurzame traprenovatie hoeft u niet te kiezen voor een volledig nieuwe trap, maar geniet u nog jaren van de bestaande trap. Daarbij kiest u zelf een nieuwe stijl en bekleding. Wilt u een traprenovatie laten uitvoeren? Z.P. Vloeren is dé specialist voor het renoveren van een houten trap in Gouda. Neem contact met ons op via 0172 - 23 94 07 voor een vrijblijvende afspraak. Ook via ons online contactformulier kunt u een afspraak maken. Wij zijn benieuwd naar uw wensen, geven graag advies en stellen vervolgens een offerte op.

 
 

Waarom Z.P. Vloeren?

  • Jarenlang ervaring
  • Vrijwel ieder type vloer
  • Vakkundig advies op maat

Een nieuwe vloer laten leggen?

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het leggen van alle soorten houten vloeren, kunststof, PVC, linoleum en marmoleum, maar ook voor het onderhoud van vele soorten vloeren.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Vloer leggen
  • Houten vloeren
  • Vloerrenovatie
  • Vloeronderhoud
  • Traprenovatie

Werkgebied

Gouda, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Bodegraven, Nieuwkoop, Waddinxveen, Zoetermeer en omgeving.

Hoofdvestiging