085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Gouda?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Gouda

Traprenovatie Gouda

Bent u op zoek naar traprenovatie in Gouda, dan zit u goed bij de door ons aangedragen professional. Is de huidige bekleding van de trap versleten of heeft u ideeën om omtrent uw huidige trap nieuwe elementen toe te laten passen? Renovatie maakt het mogelijk! Net als bij de vloer, is ook de trap onderhevig aan slijtage. Zo verkleuren de treden, zorgt slijtage voor stroefheid en is één en ander niet meer naar wens geïnstalleerd. Traprenovatie is een allround service waarbij alle onderdelen van uw trap vernieuwd worden, zodat deze weer een frisse uitstraling en stijl krijgt. Hoe dat eruit ziet? Dat bepaalt u helemaal zelf!

Traprenovatie van de oude trap

Een trap wordt in principe dagelijks gebruikt en is hierdoor onderhevig aan slijtage. Hierdoor verliezen traptreden hun vertrouwde beschermlaag en lak. Individuele treden opschuren en aflakken is nog wel te doen, maar dit zorgt in de regel voor verschil in kleur en kwaliteit. Een interessante optie is daardoor om de trap te voorzien van een volledig nieuwe look. Bij de door ons aangedragen professional maken we steeds vaker gebruik van overzettreden. Hierbij worden dunne planken parket of laminaat over de bestaande traptreden geplaatst. Ook repareren we beschadigde treden. Zo hoeft u niet te kiezen voor een volledig nieuwe trap, maar voor een voordelige en vakkundige traprenovatie.

Van open naar gesloten trap: Voordelen

Een open trap oogt heel ruimtelijk en is daarom zeer in trek. Open trappen hebben echter ook een keerzijde; zo zorgt de opbouw van deze trappen voor warmteverlies naar boven en is de combinatie kleine kinderen en een open trap niet zonder risico’s. Bij veel bestaande open trappen is het daarom mogelijk om de trap ‘gesloten’ te maken. Binnen dit principe worden de ruimtes tussen treden effectief gedicht. Hierdoor krijgt u tevens meer mogelijkheden in de bekleding van de trap, bijvoorbeeld in kleur en afdekking. Wist u overigens dat een dichte trap ook resulteert in geluiddemping? Zo hoort u niet meer elke beweging van de open trap; een gesloten trap resulteert in meer wooncomfort.

Traprenovatie Gouda laten uitvoeren

Met een duurzame traprenovatie hoeft u niet te kiezen voor een volledig nieuwe trap, maar geniet u nog jaren van de bestaande trap. Daarbij kiest u zelf een nieuwe stijl en bekleding. Wilt u een traprenovatie laten uitvoeren? de door ons aangedragen professional is dé specialist voor het renoveren van een houten trap in Gouda. Neem contact met ons op via 085 - 106 1600 voor een vrijblijvende afspraak. Ook via ons online contactformulier kunt u een afspraak maken. Wij zijn benieuwd naar uw wensen, geven graag advies en stellen vervolgens een offerte op.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Gouda bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606