0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Gouda?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Gouda

Traprenovatie Gouda

Bent u op zoek naar traprenovatie in Gouda, dan zit u goed bij de door ons aangedragen professional. Is de huidige bekleding van de trap versleten of heeft u ideeën om omtrent uw huidige trap nieuwe elementen toe te laten passen? Renovatie maakt het mogelijk! Net als bij de vloer, is ook de trap onderhevig aan slijtage. Zo verkleuren de treden, zorgt slijtage voor stroefheid en is één en ander niet meer naar wens geïnstalleerd. Traprenovatie is een allround service waarbij alle onderdelen van uw trap vernieuwd worden, zodat deze weer een frisse uitstraling en stijl krijgt. Hoe dat eruit ziet? Dat bepaalt u helemaal zelf!

Traprenovatie van de oude trap

Een trap wordt in principe dagelijks gebruikt en is hierdoor onderhevig aan slijtage. Hierdoor verliezen traptreden hun vertrouwde beschermlaag en lak. Individuele treden opschuren en aflakken is nog wel te doen, maar dit zorgt in de regel voor verschil in kleur en kwaliteit. Een interessante optie is daardoor om de trap te voorzien van een volledig nieuwe look. Bij de door ons aangedragen professional maken we steeds vaker gebruik van overzettreden. Hierbij worden dunne planken parket of laminaat over de bestaande traptreden geplaatst. Ook repareren we beschadigde treden. Zo hoeft u niet te kiezen voor een volledig nieuwe trap, maar voor een voordelige en vakkundige traprenovatie.

Van open naar gesloten trap: Voordelen

Een open trap oogt heel ruimtelijk en is daarom zeer in trek. Open trappen hebben echter ook een keerzijde; zo zorgt de opbouw van deze trappen voor warmteverlies naar boven en is de combinatie kleine kinderen en een open trap niet zonder risico’s. Bij veel bestaande open trappen is het daarom mogelijk om de trap ‘gesloten’ te maken. Binnen dit principe worden de ruimtes tussen treden effectief gedicht. Hierdoor krijgt u tevens meer mogelijkheden in de bekleding van de trap, bijvoorbeeld in kleur en afdekking. Wist u overigens dat een dichte trap ook resulteert in geluiddemping? Zo hoort u niet meer elke beweging van de open trap; een gesloten trap resulteert in meer wooncomfort.

Traprenovatie Gouda laten uitvoeren

Met een duurzame traprenovatie hoeft u niet te kiezen voor een volledig nieuwe trap, maar geniet u nog jaren van de bestaande trap. Daarbij kiest u zelf een nieuwe stijl en bekleding. Wilt u een traprenovatie laten uitvoeren? de door ons aangedragen professional is dé specialist voor het renoveren van een houten trap in Gouda. Neem contact met ons op via 0800 255 3733 voor een vrijblijvende afspraak. Ook via ons online contactformulier kunt u een afspraak maken. Wij zijn benieuwd naar uw wensen, geven graag advies en stellen vervolgens een offerte op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Gouda en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Gouda bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606