0182 - 79 90 81

Vloerspecialist in Gouda nodig?

Vloer schuren Gouda

Is uw vloer dof en versleten? Dan is het de hoogste tijd om deze te laten schuren. Door uw vloer in zijn geheel te laten schuren ziet uw vloer er binnen de kortste keren weer als nieuw uit. In principe kunt u elke houten of parketvloer laten schuren, maar er moet wel rekening gehouden worden met de dikte van het hout of de toplaag. Bent u benieuwd of wij ook uw vloer kunnen schuren? Wij komen graag bij u langs in de regio Gouda om uw vloer te inspecteren en u te voorzien van een eerlijk advies.

Vloer schuren en lakken

Om voor zo min mogelijk overlast te zorgen wij ervoor dat we uw vloer binnen één dag schuren. Onze vloerspecialisten gebruiken hiervoor speciale schuurmachines. Na het stofvrij schuren polijsten we de vloer en werken we de vloer nauwkeurig af met lak of olie. Het voordeel van vloer schuren en oliën is dat de olie vaak maar één keer aangebracht hoeft te worden, lak daarentegen moet drie keer worden aangebracht.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Bel dan naar 0182 - 79 90 81. Wilt u weten wat uw vloer laten schuren u gaat kosten? Vraag dan direct een offerte aan.

Ons werkgebied

Gouda, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Bodegraven, Nieuwkoop, Waddinxveen, Zoetermeer en omgeving.

Waarom Z.P. Vloeren?

  • Jarenlange ervaring
  • Vrijwel ieder type vloer
  • Vakkundig advies op maat

Maak een afspraak

Onze specialisten helpen u graag met uw vloer in Alphen aan den Rijn. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0182 - 79 90 81.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Vloer leggen
  • Houten vloeren
  • Vloerrenovatie
  • Vloeronderhoud
  • Traprenovatie

Werkgebied

Gouda, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Bodegraven, Nieuwkoop, Waddinxveen, Zoetermeer en omgeving.

Hoofdvestiging