085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Gouda?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Gouda

Vloer schuren Gouda

Is uw vloer dof en versleten? Dan is het de hoogste tijd om deze te laten schuren. Door uw vloer in zijn geheel te laten schuren ziet uw vloer er binnen de kortste keren weer als nieuw uit. In principe kunt u elke houten of parketvloer laten schuren, maar er moet wel rekening gehouden worden met de dikte van het hout of de toplaag. Bent u benieuwd of wij ook uw vloer kunnen schuren? Wij komen graag bij u langs in de regio Gouda om uw vloer te inspecteren en u te voorzien van een eerlijk advies.

Vloer schuren en lakken

Om voor zo min mogelijk overlast te zorgen wij ervoor dat we uw vloer binnen één dag schuren. Onze vloerspecialisten gebruiken hiervoor speciale schuurmachines. Na het stofvrij schuren polijsten we de vloer en werken we de vloer nauwkeurig af met lak of olie. Het voordeel van vloer schuren en oliën is dat de olie vaak maar één keer aangebracht hoeft te worden, lak daarentegen moet drie keer worden aangebracht.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Bel dan naar 085 - 106 1600. Wilt u weten wat uw vloer laten schuren u gaat kosten? Vraag dan direct een offerte aan.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Gouda bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606