0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloerenspecialist in Gouda?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Gouda

Vloer schuren Gouda

Is uw vloer dof en versleten? Dan is het de hoogste tijd om deze te laten schuren. Door uw vloer in zijn geheel te laten schuren ziet uw vloer er binnen de kortste keren weer als nieuw uit. In principe kunt u elke houten of parketvloer laten schuren, maar er moet wel rekening gehouden worden met de dikte van het hout of de toplaag. Bent u benieuwd of wij ook uw vloer kunnen schuren? Wij komen graag bij u langs in de regio Gouda om uw vloer te inspecteren en u te voorzien van een eerlijk advies.

Vloer schuren en lakken

Om voor zo min mogelijk overlast te zorgen wij ervoor dat we uw vloer binnen één dag schuren. Onze vloerspecialisten gebruiken hiervoor speciale schuurmachines. Na het stofvrij schuren polijsten we de vloer en werken we de vloer nauwkeurig af met lak of olie. Het voordeel van vloer schuren en oliën is dat de olie vaak maar één keer aangebracht hoeft te worden, lak daarentegen moet drie keer worden aangebracht.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Bel dan naar 0800 255 3733. Wilt u weten wat uw vloer laten schuren u gaat kosten? Vraag dan direct een offerte aan.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Gouda en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Gouda bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606