0182 - 79 90 81

Vloerspecialist in Gouda nodig?

Vloer leggen in Gouda

Wilt u uw vloer op de juiste manier laten leggen? Of wilt u een oude vloer vervangen? Dan zit u in Gouda goed bij onze vakmannen. Wij weten precies hoe we uw houten of parketvloer moeten leggen. Onze vloerspecialisten zorgen ervoor dat u geen geluidsoverlast heeft, isoleren uw vloer vakkundig en zorgen ervoor dat het materiaal genoeg ruimte heeft voor werking door eventuele veranderingen in de luchtvochtigheid.

Verschillende patronen

Houten en parketvloeren kunt u in verschillende patronen laten leggen. Weet u niet welk patroon het beste bij uw ruimte past? Of heeft u precies in uw hoofd wat u wilt? Onze vloerspecialisten voorzien u graag van verschillende tips als het gaat om het leggen van een nieuwe vloer. Van klassieke visgraatvloer tot een strakke strokenvloer of blokpatroon: wij zorgen voor het patroon dat past bij de ruimte waar u de vloer wilt laten leggen.

Nieuwe vloer laten leggen

Een vloer die jaren meegaat start bij de juiste materiaalkeuze. Wij zullen daarom alleen een vloer leggen van topkwaliteit. Bekende merken met ruime garantie en de zekerheid van een blijvend resultaat. Laat u deze vloer leggen door onze ervaren vloerspecialisten? Dan kunt u rekenen op jarenlang woonplezier. Kiest u ook voor blijvende kwaliteit? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Ons werkgebied

Gouda, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Bodegraven, Nieuwkoop, Waddinxveen, Zoetermeer en omgeving.

Waarom Z.P. Vloeren?

  • Jarenlange ervaring
  • Vrijwel ieder type vloer
  • Vakkundig advies op maat

Maak een afspraak

Onze specialisten helpen u graag met uw vloer in Alphen aan den Rijn. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0182 - 79 90 81.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Vloer leggen
  • Houten vloeren
  • Vloerrenovatie
  • Vloeronderhoud
  • Traprenovatie

Werkgebied

Gouda, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Bodegraven, Nieuwkoop, Waddinxveen, Zoetermeer en omgeving.

Hoofdvestiging