0172 - 23 94 07

Nieuwe vloer laten leggen in Gouda?

Vloer leggen Gouda

Wilt u uw vloer op de juiste manier laten leggen? Of wilt u een oude vloer vervangen? Dan zit u in Gouda goed bij onze vakmannen. Wij weten precies hoe we uw houten of parketvloer moeten leggen. Onze vloerspecialisten zorgen ervoor dat u geen geluidsoverlast heeft, isoleren uw vloer vakkundig en zorgen ervoor dat het materiaal genoeg ruimte heeft voor werking door eventuele veranderingen in de luchtvochtigheid.

Vloer leggen Gouda patronen

Houten en parketvloeren kunt u in verschillende patronen laten leggen. Weet u niet welk patroon het beste bij uw ruimte past? Of heeft u precies in uw hoofd wat u wilt? Onze vloerspecialisten voorzien u graag van verschillende tips als het gaat om het leggen van een nieuwe vloer. Van klassieke visgraatvloer tot een strakke strokenvloer of blokpatroon: wij zorgen voor het patroon dat past bij de ruimte waar u de vloer wilt laten leggen.

Vloer leggen Gouda contact

Een vloer die jaren meegaat start bij de juiste materiaalkeuze. Wij zullen daarom alleen een vloer leggen van topkwaliteit. Bekende merken met ruime garantie en de zekerheid van een blijvend resultaat. Laat u deze vloer leggen door onze ervaren vloerspecialisten? Dan kunt u rekenen op jarenlang woonplezier. Kiest u ook voor blijvende kwaliteit? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 
 

Waarom Z.P. Vloeren?

  • Jarenlang ervaring
  • Vrijwel ieder type vloer
  • Vakkundig advies op maat

Een nieuwe vloer laten leggen?

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het leggen van alle soorten houten vloeren, kunststof, PVC, linoleum en marmoleum, maar ook voor het onderhoud van vele soorten vloeren.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Vloer leggen
  • Houten vloeren
  • Vloerrenovatie
  • Vloeronderhoud
  • Traprenovatie

Werkgebied

Gouda, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Bodegraven, Nieuwkoop, Waddinxveen, Zoetermeer en omgeving.

Hoofdvestiging